Om os

Passion for solidt håndværk og skæve idéer

Med base i Vestjylland, udvikler og producerer Chrois Rail specialmaskiner og udstyr til jernbaner, industri, entreprenører og landbrug over hele verden.
Der er ikke tale om masseproduktion, men om specialproduktion tilpasset den enkelte kundes behov. Ingen opgaver er for store og ingen er for små. Kodeordene er skæve ideer og solidt håndværk.
Bag firmaet Chrois står Erling ”Basse” Chrois. Erling, fordi det er han døbt. ”Basse”, fordi det har han heddet, lige fra han var barn. Chrois, fordi det var et efternavn, hans tipoldefar i sin tid bragte ind i familien. I dag direktør og ”Ole opfinder” i firmaet Chrois Rail.

Kvalitet til en pris der giver mening

Er der noget, som Erling ”Basse” Chrois ikke gør, så er det at springe over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod har han passion for at knække svære opgaver og gøre dem til brugbare løsninger produceret til en pris, som giver mening for alle parter. Chrois Rail producerer efter bestilling og leverer både helt færdige maskiner alt inklusiv, men arbejder også som underleverandør af specialudstyr til andre producenter. Vores kernekompetence er viden og evnen til at udvikle stærke løsninger sammen med vores kunder.

Kontakt Erling Chrois

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om vores muligheder for at hjælpe.

chrois@chrois.eu

Erling "Basse" Chrois

Erling "Basse" Chrois

Direktør

Chrois@chrois.eu 

Tlf. 2082 6331

Lene Chrois

Lene Chrois

Kontorassistent

Lene@chrois.eu 

Tlf. 4089 6331

Lars Østergaard

Lars Østergaard

Teknikker

Lars@chrois.eu

Tlf. 2127 8441

John B. Jensen

John B. Jensen

Smed

 

Specialudstyr til din branche

Chrois Rail udvikler og producerer specialmaskiner og udstyr til jernbaner, industri, entreprenører og landbrug over hele verden. 

Du har behovet, vi udvikler, producerer og leverer løsninger, som dækker dine behov og lever op til alle krav fra respektive myndigheder.

Kontakt os

Om os

Chrois Rail udvikler og producerer specialudstyr og maskiner til jernbaner, entreprenører og landbrug over hele verden. Vi producerer også specialmaskiner til industrien. Ingen opgaver er for store – og ingen er for små. Vi udvikler i tæt samarbejde med dig som kunde.

Kontakt

Chrois Rail
Industriarealet 71
DK 6990 Ulfborg
CVR 37545635