Maskiner til jernbaner

Specialmaskiner til arbejde på skinner

Chrois Rail udvikler specialmaskiner til alle former for arbejde, som foregår på jernbaneskinner.

Vi har bl.a. ombygget en række entreprenørmaskiner fra Hydrema Danmark A/S, så de også kan køre på jernbaneskinner. Bl.a. Hydrema 912 C, Hydrema 912 DS, Hydrema 926, Hydrema 900 MPV og Hydrema M 1700C.

Vi sætter også toghjul på andre entreprenørmaskiner eller lastbiler, så de er nemme at transportere for baneselskaberne til svært tilgængelige områder langs banen.

Hertil kommer, at vi udvikler og producerer alle former for mandskabsvogne og andre specialvogne og specialudstyr til arbejdet på banen.

Chrois udvikler altid efter højeste sikkerhedsstandard og sørger for godkendelse af maskinerne hos de respektive myndigheder.

Vi leverer også skinnehjul, pallegafler, sandudlæggere, jernsakse og andre former for jernbaneredskaber.

Kontakt os og få et godt tilbud.

 

Udvikling med Hydrema A/S

Hydremas kundemagasin Fantomet har beskrevet samarbejdet mellem Chrois og Hydrema Danmark A/S.

Kontakt Erling Chrois

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om vores muligheder for at hjælpe.

chrois@chrois.eu

Specialudstyr til din branche

Chrois Rail udvikler og producerer specialmaskiner og udstyr til jernbaner, industri, entreprenører og landbrug over hele verden. 

Du har behovet, vi udvikler, producerer og leverer løsninger, som dækker dine behov og lever op til alle krav fra respektive myndigheder.

Kontakt os

Om os

Chrois Rail udvikler og producerer specialudstyr og maskiner til jernbaner, entreprenører og landbrug over hele verden. Vi producerer også specialmaskiner til industrien. Ingen opgaver er for store – og ingen er for små. Vi udvikler i tæt samarbejde med dig som kunde.

Kontakt

Chrois Rail
Industriarealet 71
DK 6990 Ulfborg
CVR 37545635